top of page

5 hållbara skönhetsprodukter vi älskar

Uppdaterat: 21 apr. 2023


I detta inlägg kommer vi att lyfta fram fem produkter som inte bara är effektiva och hälsosamma för dig, utan också hållbara från företag som har ett starkt engagemang för planeten. Här är våra top picks!

  1. Kjaer Weis Cream Blush Kjaer Weis är ett varumärke som är kända för sina lyxiga, naturliga och hållbara produkter. Deras Cream Blush är en storsäljare av en anledning. Med en formula som innehåller ekologisk jojobaolja, rosextrakt och solrosfröolja är denna produkt inte bara skonsam mot din hud, utan också skonsam mot miljön. Dessutom är förpackningen designad för att vara refillbar, vilket gör att du kan minska ditt avfall medan du håller din look fräsch.

  2. RMS Beauty "Un" Cover-Up Concealer En annan hållbar skönhetsfavorit är RMS Beauty's "Un" Cover-Up Concealer. Denna produkts formula är tillverkad av naturliga ingredienser som kokosolja, jojobaolja och bivax. Den ger en naturlig täckning som är perfekt för att dölja finnar och mörka ringar under ögonen. Dessutom kommer förpackningen i en glasburk som kan återanvändas eller återvinnas när du är klar med produkten.

  3. Lush Shampoo-kakor Om du letar efter en hållbar hårvårdsprodukt är Lush Shampoo-kakor ett fantastiskt val. Schampo-kakorna kommer i en mängd olika dofter och är perfekta för resor. De innehåller bara naturliga ingredienser och är fria från plastförpackningar. Dessutom är Lush ett företag som verkligen bryr sig om miljön och arbetar aktivt för att minska sitt koldioxidavtryck.

  4. Aesop Resurrection Aromatique Hand Wash Att tvätta händerna är viktigt, men det kan också vara en miljöbelastning. Aesop's Resurrection Aromatique Hand Wash är ett hållbart alternativ som kommer i en återvinningsbar flaska. Dessutom är produkten tillverkad av naturliga ingredienser som rosmarinblad, mandarinskal och lavendelolja. Detta gör det inte bara till ett effektivt handtvättmedel, utan också en fräsch doftande handtvätt.

  5. The Body Shop Body Butter. The Body Shop har länge varit en pionjär inom hållbar skönhet. Deras Body Butter är ett perfekt exempel på detta. De är tillverkad av naturliga ingredienser som sheasmör och kakaosmör, och kommer i en återvinningsbar burk. Dessutom är The Body Shop kända för sitt engagemang för att använda hållbara och etiskt inköpta råvaror.

Hoppas denna lista över fem hållbara skönhetsprodukter har gett dig inspiration att välja mer miljövänliga alternativ i din egen skönhetsrutin!


Comments


bottom of page