top of page

Clean Beauty - mina favoriter!

Uppdaterat: 23 juli 2023


Såklart vill man också vara hållbar när det kommer till hudvård - men man vill också ha bra resultat. Här kommer mina personliga favoriter:


Baglioras skin care routine är numera basic för mig och gör att jag har en i stort sett problemfri hy. Nu på sommaren använder jag också deras solskydd för ansiktet som är spf 50 - min hy får en väldigt jämn gyllene ton och jag blir aldrig bränd. På sommarhalvåret är detta min favorit - en lätt dagkräm som snabbt går in i huden och återfuktar, men är inte det minsta fet. Funkar för mig nästan året om, förutom när det är minusgrader ute - då behövs något kraftigare!


För höst, vinter och vår när huden behöver lite mer omvårdnad använder jag Avoka Naturals Coal Clean Beauty Midnight repair cream - smörjar man in sig på kvällen vaknar man med underbart len och återfuktad hud. Life saver!

Mitt hår är självlockigt och poröst och jag är alltid på jakt efter bra hårvård - senaste åren har jag i stort sett bara använt schampokakor från Lush och denna är min favorit - tvättar håret utan att torka ut det och dessutom är doften ljuvlig. Kombinerat med detta balsam blir mitt frizziga hår mjukt och följsamt, och sedan har jag lite Curl Cream för definition och stadga.Mitt billigaste skönhetstips är att alltid ha en burk kokosolja hemma! Jag använder den till hårinpackning, smörja in torr hud - särskilt på barnen , och som allround hudkräm speciellt när man är på resa. Billigt, bra och hudvänligt.

Ha en fortsatt skön sommar!

Comments


bottom of page